* Adk Blog pretty urls
  Leído 1875 veces
* Viendo el foro

*
Ene 15 2012

Hi,
Is there a way to have pretty urls (with pretty urls mod installed) for forum blogs links?
f.e.
http://www.somesite.com/forum/blogs/
http://www.somesite.com/forum/blogs/somemember/
etc.

Thanks.

2.02

Mensajes: 1

Ver Perfil

En línea

*
Mar 06 2012

we dont know how prretys url works..

ADK Portal 3.0.2
2.0.11
www.smfpersonal.net
#1

Mensajes: 8631

Ver Perfil  SMFPersonal

En línea

Otros temas de su interes

Help me plz legend Enero 15, 2011, 04:04:54 pm
slider only works on preview shahjr Noviembre 27, 2010, 04:49:40 am *
How to Change Text Color for Board Description kepipro Junio 26, 2011, 03:59:28 am
Can someone help me to remove some codes? spikespiegel Septiembre 18, 2012, 07:09:08 pm *
Poll Block pkv Enero 15, 2012, 03:55:48 am *
Snow Effect is Causing My Screen to Flicker Bhavadasa Octubre 05, 2012, 11:53:18 am *