* Adk Blog pretty urls
  Leído 2051 veces
* Viendo el foro

*
Ene 15 2012

Hi,
Is there a way to have pretty urls (with pretty urls mod installed) for forum blogs links?
f.e.
http://www.somesite.com/forum/blogs/
http://www.somesite.com/forum/blogs/somemember/
etc.

Thanks.

2.02

Mensajes: 1

Ver Perfil

En línea

*
Mar 06 2012

we dont know how prretys url works..

ADK Portal 3.0.2
2.0.11
www.smfpersonal.net
#1

Mensajes: 8631

Ver Perfil  SMFPersonal

En línea

Otros temas de su interes

Shout Box not working jalrock Septiembre 28, 2010, 12:09:40 pm *
Poll Block pkv Enero 15, 2012, 03:55:48 am *
Having problem with the Adk portal niknik Mayo 16, 2017, 01:02:41 pm *
Ultimate Profile - Cool Black theme mattio41 Septiembre 03, 2011, 08:50:56 am *
Upgrade issue Blog 2 to Blog 3 thac0 Junio 22, 2012, 05:42:35 am *
Normal bb/html block not working with Twitter TGD Octubre 21, 2011, 07:04:26 pm *