* Adk Blog pretty urls
  Leído 2179 veces
* Viendo el foro

*
Ene 15 2012

Hi,
Is there a way to have pretty urls (with pretty urls mod installed) for forum blogs links?
f.e.
http://www.somesite.com/forum/blogs/
http://www.somesite.com/forum/blogs/somemember/
etc.

Thanks.

2.02

Mensajes: 1

Ver Perfil

En línea

*
Mar 06 2012

we dont know how prretys url works..

ADK Portal 3.0.2
2.0.11
www.smfpersonal.net
#1

Mensajes: 8631

Ver Perfil  SMFPersonal

En línea

Otros temas de su interes

Banner Help Capt_lou Agosto 21, 2011, 11:25:45 pm *
H1 Tags in link tree Make Trouble abc Noviembre 23, 2011, 02:17:25 pm *
Upgrade issue Blog 2 to Blog 3 thac0 Junio 22, 2012, 05:42:35 am *
slider on front page shahjr Noviembre 15, 2010, 03:49:19 am *
How to remove New-Icon! bolix Enero 13, 2011, 06:37:11 am *
Help us to help you (README) lucas-ruroken Julio 23, 2010, 08:39:46 pm