* After upgrade to 3.0 Unknown column 'columna' in 'field list'
  Leído 422 veces
* Viendo el foro
 0 Usuarios y 1 Visitante están viendo este foro.

*
Feb 27 2015

Hello
I try upgrade today adk portal to 3.0 ver. , but after upgrade i  see only Unknown column 'columna' in 'field list' . . How to fix this ?
page crv-team.pl
Please help help

adk 3.0
2.0.9
www.crv-team.pl

Mensajes: 1

Ver Perfil  Email

« Última Modificación: Febrero 27, 2015, 01:20:50 pm por crvteam »
En línea

*
Feb 27 2015

I do not see "adkportal" installed on your site.

*¤×•·:.·.:·•×¤* ^HeRaCLeS^ *¤×•·:.·.:·•×¤*
*¤×• Todos los Mp seran ignorados | Solo seran considerados los Mp Solicitados por mi •×¤*
*¤×• All Mp will be ignored | Only considers the Mp requested per my •×¤*

SMFPersonal

Adk Portal 3.0.2
2.0.14
www.smfpersonal.net
#1

Mensajes: 13978

Ver Perfil  SMFPersonal

En línea

Otros temas de su interes

Shoutbox - seperate page SteveW Febrero 19, 2011, 01:11:39 pm *
Basic SEO Question mhbell Marzo 27, 2012, 05:31:43 pm *
News module does not work? clothahump Noviembre 27, 2010, 06:38:32 am
location of html pages , created in adk portal ps4dev Agosto 05, 2011, 06:03:17 pm *
How to install? sacredchaos Septiembre 30, 2010, 05:06:29 pm *
Server 500 response for ShoutBox logicPwn Mayo 31, 2012, 12:19:29 am *