* BR tags when editing a blog post.
  Leído 1215 veces
* Viendo el foro

*
Jun 16 2013

Mensajes: 19

*
Sep 11 2013

the avatars are present on the rest of the blog?

2.0.11
#1

*
Oct 20 2013

Is there already a solution for this bug???

simple
rc5
www.hondenvrienden.be
#2

Mensajes: 3

Otros temas de su interes

How do I install a theme? baronxobama Octubre 23, 2011, 02:21:35 pm *
Can someone help me to remove some codes? spikespiegel Septiembre 18, 2012, 07:09:08 pm *
Snow Effect is Causing My Screen to Flicker Bhavadasa Octubre 05, 2012, 11:53:18 am *
width of forum kepipro Julio 03, 2011, 10:06:50 pm
block id == block name ? isbaran Marzo 02, 2011, 08:45:03 am
Emails notifying administrators of new members is not being received kepipro Julio 04, 2011, 01:23:57 am