* Category forum in block portal
  Leído 7369 veces
* Viendo el foro

*
Feb 07 2013

Hello,
how to see my category forum in block portal maybe left block?

Thanks.

2.0

Mensajes: 9

Ver Perfil

En línea

*
Feb 07 2013

I do not understand.

PD: No need to create a poll for this.

*¤×•·:.·.:·•×¤* ^HeRaCLeS^ *¤×•·:.·.:·•×¤*
*¤×• Todos los Mp seran ignorados | Solo seran considerados los Mp Solicitados por mi •×¤*
*¤×• All Mp will be ignored | Only considers the Mp requested per my •×¤*

SMFPersonal

Adk Portal 3.0.2
2.0.14
www.smfpersonal.net
#1

Mensajes: 13978

Ver Perfil  SMFPersonal

En línea

*
Feb 08 2013

The category like this:

*

Thanks.

2.0
#2

Mensajes: 9

Ver Perfil

En línea

*
Feb 20 2013

Hello,
any news?

Thanks.

2.0
#3

Mensajes: 9

Ver Perfil

En línea

Otros temas de su interes

How to install? sacredchaos Septiembre 30, 2010, 05:06:29 pm *
Last Topics (Popup and Marquee-Popup) / English go- Agosto 06, 2011, 08:35:33 am
index.php error DasVON Noviembre 16, 2011, 11:13:45 pm *
"Add Block" Database Error rottjr Noviembre 06, 2011, 04:42:03 am
Portal 2.0 Rc3-1 for SMF 1.x Bugo Mayo 06, 2010, 03:55:15 am
Subs-adkfunction.php error Eudemon Febrero 17, 2011, 08:28:27 pm