* Category forum in block portal
  Leído 7390 veces
* Viendo el foro

*
Feb 07 2013

Hello,
how to see my category forum in block portal maybe left block?

Thanks.

2.0

Mensajes: 9

Ver Perfil

En línea

*
Feb 07 2013

I do not understand.

PD: No need to create a poll for this.

*¤×•·:.·.:·•×¤* ^HeRaCLeS^ *¤×•·:.·.:·•×¤*
*¤×• Todos los Mp seran ignorados | Solo seran considerados los Mp Solicitados por mi •×¤*
*¤×• All Mp will be ignored | Only considers the Mp requested per my •×¤*

SMFPersonal

Adk Portal 3.0.2
2.0.14
www.smfpersonal.net
#1

Mensajes: 13978

Ver Perfil  SMFPersonal

En línea

*
Feb 08 2013

The category like this:

*

Thanks.

2.0
#2

Mensajes: 9

Ver Perfil

En línea

*
Feb 20 2013

Hello,
any news?

Thanks.

2.0
#3

Mensajes: 9

Ver Perfil

En línea

Otros temas de su interes

How to install Hondo Abril 13, 2012, 06:02:25 am *
Style Problem amcapt89 Noviembre 07, 2010, 12:23:24 am *
location of html pages , created in adk portal ps4dev Agosto 05, 2011, 06:03:17 pm *
Adk_Portal install Modification parse error Konnor Octubre 08, 2013, 09:39:47 am *
Rss buhuhu Junio 13, 2010, 09:30:49 am *
News "new" and Pages "body" not writing to sql database. knym01376 Julio 20, 2011, 06:22:40 pm *