* Database Error installing Adk Blog 2.0
  Leído 2403 veces
* Viendo el foro

*
Ago 08 2011

Database Error

BLOB/TEXT column 'blog_about_me' can't have a default value
File: Packages\temp\db_install_adkblog.php
Line: 206

SMF v2

2
http://notones.homeip.net

Mensajes: 3

*
Dic 02 2011

Try to add after 181 line 'null' => true,

Código: [Seleccionar]
//About_me
$columns[] = array(
'table_name' => '{db_prefix}members',
'column_info' => array(
'name' => 'blog_about_me',
'type' => 'text',
'default' => '',
                        'null' => true,
'auto' => false,
'unsigned' => false,
),

2.0.1
#1

Ver Perfil

« Última Modificación: Diciembre 02, 2011, 08:08:02 am por ganni »
En línea

Otros temas de su interes

Need Help with Extreme Download superiorpyro Octubre 21, 2011, 04:59:12 pm *
Banner Please Andrezinho Abril 13, 2011, 09:48:38 pm *
Issue with editing news and block permissions slavko70 Diciembre 01, 2011, 05:54:22 pm *
Ultimate Profile - Cool Black theme mattio41 Septiembre 03, 2011, 08:50:56 am *
Google +1 Mod... cannot find modification kepipro Junio 29, 2011, 06:06:45 am
Having problem with the Adk portal niknik Mayo 16, 2017, 01:02:41 pm *