* Hide number of view in custom page
  Leído 1034 veces
* Viendo el foro

*
Ago 19 2012

Hi everyone,

I am actually looking for a way to hide the "|| Views: xxx" that shows on all my custom pages.

I searched adk-echomodules.php and adkmodules.php but my knowledge is too limited.

Using SMF 2.0.2 and ADK 2.1.1

Url of one custom page http://consortium-gw2.fr/web/index.php?page=blankpage

Can someone help me ? please..

Thx in advance

Unido automaticamente - {Agosto 19, 2012, 03:17:40 pm}

finally found.. srry for disturbing ;)

Adk Portal 2.1.1
SMF 2.0.2

Mensajes: 4

Ver Perfil  Email

« Última Modificación: Agosto 19, 2012, 03:17:41 pm por kirill »
En línea

Otros temas de su interes

ADK blog remove menu button TheBliveon Noviembre 12, 2013, 05:37:49 pm *
Extreme Download System Error DasVON Octubre 18, 2011, 05:52:51 am *
Disable Collapse Column -=[Vyorel]=- Junio 24, 2011, 06:59:12 pm
Portal Empty candidosa2 Noviembre 24, 2014, 08:25:59 pm
Rss buhuhu Junio 13, 2010, 09:30:49 am *
Modification parse error clothahump Noviembre 18, 2010, 08:46:55 am