Seleccionar idioma:
Realizar Donación - Mods Premium - Portfolio



Este sitio utiliza cookies propias y de terceros. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK Más Información.
* HTML/BBC Block Not Accepting my Posts
  Leído 1069 veces
* Viendo el foro
 0 Usuarios y 1 Visitante están viendo este foro.


Tema Solucionado
*
Jun 19 2013


Every time I try to create a new html/bbc block and enter either bbc or html (or any type of text) I get this message:


An Error Has Occurred!
Message Body is required.

Whats the issue here ?

I'm using the latest ADK Portal on a 2.0.4 forum



*NEVER MIND I FIGURED IT OUT...I HAD TO DISABLE WYSWYG editor

2.0.1

Mensajes: 2

Ver Perfil 

« Última Modificación: Junio 19, 2013, 04:31:01 pm por XHIBIT »
En línea

*
Jun 20 2013


Ok. Thank you very much for letting the solution.

Regards!

adk 2.1
2.0.2
www.ardiforos.com.ar
#1

Mensajes: 352

Ver Perfil  ArdiForos 

En línea




Otros temas de su interes




Usuario:
Contraseña:
Sesión:
hermes bracelet replica, christian louboutin replica, van cleef and arpels replica, red bottoms replica, cartier love bracelet replica christian louboutin replica, christian louboutin replica, hermes bracelet replica,