* installing mod Adk Portal 2.0 on SMF 2.0
  Leído 2422 veces
* Viendo el foro

*
Ago 19 2011

Please help me,

When I install Adk Portal 2.0 on SMF 2.0, an error shows "The package you are trying to download or install is either corrupt or not compatible with this version of SMF."

adk portal 2.0
SMF 2.0
www.shwekhayan.co.cc

Mensajes: 4

Ver Perfil  Email

En línea

*
Ago 19 2011

please don't create multiple topics....

ADK Portal 3.0.2
2.0.11
www.smfpersonal.net
#1

Mensajes: 8631

Ver Perfil  SMFPersonal

En línea

Otros temas de su interes

Hundreds of errors clothahump Noviembre 27, 2010, 07:09:28 am
Portal on all forum pages clothahump Noviembre 21, 2010, 04:39:00 am
Issue with ADK Portal in admin panel strn Octubre 04, 2012, 04:59:13 am *
Broken behaviour on wrong topic id Teran Agosto 16, 2012, 06:20:00 pm *
shoutbox candidosa2 Febrero 13, 2011, 03:15:54 am
Truncated name in adk portal block kepipro Junio 27, 2011, 02:35:55 am