* installing mod Adk Portal 2.0 on SMF 2.0
  Leído 2273 veces
* Viendo el foro

*
Ago 19 2011

Please help me,

When I install Adk Portal 2.0 on SMF 2.0, an error shows "The package you are trying to download or install is either corrupt or not compatible with this version of SMF."

adk portal 2.0
SMF 2.0
www.shwekhayan.co.cc

Mensajes: 4

Ver Perfil  Email

En línea

*
Ago 19 2011

please don't create multiple topics....

ADK Portal 3.0.2
2.0.11
www.smfpersonal.net
#1

Mensajes: 8631

Ver Perfil  SMFPersonal

En línea

Otros temas de su interes

adk Download Question thecoo1est Agosto 14, 2011, 06:05:19 pm
Modification parse error clothahump Noviembre 18, 2010, 08:46:55 am
Problem installing Adk portal Trax Junio 22, 2011, 08:12:32 am
Colour Problem! Meikel Julio 03, 2013, 10:57:29 am *
ADK Download System Fixes and Aditional features ziggy471 Abril 22, 2011, 01:18:24 pm *
Portal was installed but did not active on website? hetal Septiembre 30, 2011, 09:18:10 am *