* Missing translations in rc7
  Leído 1028 veces
* Viendo el foro

*
Feb 28 2011

Hello,

These translations are missing in rc7, taken from english-utf8 file

$txt['adk_select_what_block'] = 'Seleccione que bloque desea crear';
$txt['adk_max_attachs'] = 'Máximo de adjuntos por descarga:';
$txt['adk_sendPmApprove'] = '¿Enviar MP cuando una descarga es aprobada?';

Please send english translations to these here

adkportal
2.0rc6

Mensajes: 14

Ver Perfil  Blog

En línea

*
Mar 01 2011

$txt['adk_select_what_block'] = 'What type of block do you wanna create?';
$txt['adk_max_attachs'] = 'Máx attachs per download:';
$txt['adk_sendPmApprove'] = '¿Send an PM when the download is approved?';

ADK Portal 3.0.2
2.0.11
www.smfpersonal.net
#1

Mensajes: 8631

Ver Perfil  SMFPersonal

En línea

*
Mar 02 2011

Thanks

adkportal
2.0rc6
#2

Mensajes: 14

Ver Perfil  Blog

En línea

Otros temas de su interes

BR tags when editing a blog post. NekoJonez Junio 16, 2013, 08:05:33 am
Google +1 Mod... cannot find modification kepipro Junio 29, 2011, 06:06:45 am
Edit Tab. eric1234 Enero 08, 2011, 05:00:21 pm *
Want to purchase: System Post Comment mod with changes Isabel Agosto 08, 2012, 11:35:18 am *
Text box not show domacc Septiembre 24, 2012, 01:49:28 pm *
How to set display of right / left column in topic view? strugar Agosto 30, 2011, 04:17:37 am *