* Missing translations in rc7
  Leído 1118 veces
* Viendo el foro

*
Feb 28 2011

Hello,

These translations are missing in rc7, taken from english-utf8 file

$txt['adk_select_what_block'] = 'Seleccione que bloque desea crear';
$txt['adk_max_attachs'] = 'Máximo de adjuntos por descarga:';
$txt['adk_sendPmApprove'] = '¿Enviar MP cuando una descarga es aprobada?';

Please send english translations to these here

adkportal
2.0rc6

Mensajes: 14

Ver Perfil  Blog

En línea

*
Mar 01 2011

$txt['adk_select_what_block'] = 'What type of block do you wanna create?';
$txt['adk_max_attachs'] = 'Máx attachs per download:';
$txt['adk_sendPmApprove'] = '¿Send an PM when the download is approved?';

ADK Portal 3.0.2
2.0.11
www.smfpersonal.net
#1

Mensajes: 8631

Ver Perfil  SMFPersonal

En línea

*
Mar 02 2011

Thanks

adkportal
2.0rc6
#2

Mensajes: 14

Ver Perfil  Blog

En línea

Otros temas de su interes

Snow Effect is Causing My Screen to Flicker Bhavadasa Octubre 05, 2012, 11:53:18 am *
Problem with portal index css Satros Agosto 17, 2010, 08:04:40 pm *
My data base is messed up biablo60 Junio 19, 2013, 03:35:22 pm
Need Help with Extreme Download superiorpyro Octubre 21, 2011, 04:59:12 pm *
Won't let me uninstall libertygirl Noviembre 17, 2011, 01:23:28 pm *
Ultimate Profile - Cool Black theme mattio41 Septiembre 03, 2011, 08:50:56 am *