* My data base is messed up
  Leído 698 veces
* Viendo el foro

*
Jun 19 2013

Connection Problems

Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.

My website name dayzuprising.net
SMF 2.0.4 | SMF © 2013, Simple Machines | Adk Portal 2.1.1 © SMF personal

Youtube
www.youtube.com/biablo60

Dayz server
*

Adkportal V2.1.1
2.0.4
http://dayzuprising.net

Mensajes: 1

Ver Perfil  Youtube

En línea

*
Jun 19 2013

Your hosting provider is free, right? Need to buy a hosting fee is the only solution.

Regards!

Me he mudado a WordPress dudas o ayuda pueden solicitar aqui. Por favor no enviar MP's o en Skype para soporte, para eso es el foro.

SimplePortal 2.3.5
smf 2.0.9
www.aplicacionesmart.com
#1

Mensajes: 399

Ver Perfil  AplicacioneSmart

En línea

Otros temas de su interes

Issue with editing news and block permissions slavko70 Diciembre 01, 2011, 05:54:22 pm *
My data base is messed up biablo60 Junio 19, 2013, 03:35:22 pm
Emails notifying administrators of new members is not being received kepipro Julio 04, 2011, 01:23:57 am
Correo de activacion no llega y error 500. Crow26 Septiembre 29, 2013, 08:28:50 am
How to remove New-Icon! bolix Enero 13, 2011, 06:37:11 am *
[SOLVED] Carrousel has no arrows to scroll libertygirl Noviembre 13, 2011, 11:40:46 am *