* My data base is messed up
  Leído 986 veces
* Viendo el foro

*
Jun 19 2013

Connection Problems

Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.

My website name dayzuprising.net
SMF 2.0.4 | SMF © 2013, Simple Machines | Adk Portal 2.1.1 © SMF personal

Youtube
www.youtube.com/biablo60

Dayz server
*

Adkportal V2.1.1
2.0.4
http://dayzuprising.net

Mensajes: 1

Ver Perfil  Youtube

En línea

*
Jun 19 2013

Your hosting provider is free, right? Need to buy a hosting fee is the only solution.

Regards!

Me he mudado a WordPress dudas o ayuda pueden solicitar aqui. Por favor no enviar MP's o en Skype para soporte, para eso es el foro.

SimplePortal 2.3.5
smf 2.0.9
www.aplicacionesmart.com
#1

Mensajes: 399

Ver Perfil  AplicacioneSmart

En línea

Otros temas de su interes

Having problem with the Adk portal niknik Mayo 16, 2017, 01:02:41 pm *
code Help hans Agosto 09, 2013, 04:29:36 pm *
Login / Register box / text Mirko22 Enero 22, 2012, 03:51:57 pm *
Correo de activacion no llega y error 500. Crow26 Septiembre 29, 2013, 08:28:50 am
Help us to help you (README) lucas-ruroken Julio 23, 2010, 08:39:46 pm
Need Help with Extreme Download superiorpyro Octubre 21, 2011, 04:59:12 pm *