* Not Implemented 501
  Leído 381 veces
* Viendo el foro

*
Nov 24 2014

I try to edit o see that error

Not Implemented

GET to /index.php not supported.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

*

*

*

Thank Urgent for mi i need Update my portal 2.0 to 3.1
thank
iam just make test

Adkportal V 3.0.1
SMF 2.0.9
www.smfpt.net

Mensajes: 142

Ver Perfil  Webdesign

En línea

*
Nov 24 2014

This occurs by the mod security on your server. Your server is not allowing you to pass data using GET (;)

*¤×•·:.·.:·•×¤* ^HeRaCLeS^ *¤×•·:.·.:·•×¤*
*¤×• Todos los Mp seran ignorados | Solo seran considerados los Mp Solicitados por mi •×¤*
*¤×• All Mp will be ignored | Only considers the Mp requested per my •×¤*

SMFPersonal

Adk Portal 3.0.2
2.0.14
www.smfpersonal.net
#1

Mensajes: 13978

Ver Perfil  SMFPersonal

En línea

*
Nov 24 2014

Yes
thank you
i change it in my server now work

*

*

Adkportal V 3.0.1
SMF 2.0.9
www.smfpt.net
#2

Mensajes: 142

Ver Perfil  Webdesign

En línea

*
Nov 24 2014

;)

*¤×•·:.·.:·•×¤* ^HeRaCLeS^ *¤×•·:.·.:·•×¤*
*¤×• Todos los Mp seran ignorados | Solo seran considerados los Mp Solicitados por mi •×¤*
*¤×• All Mp will be ignored | Only considers the Mp requested per my •×¤*

SMFPersonal

Adk Portal 3.0.2
2.0.14
www.smfpersonal.net
#3

Mensajes: 13978

Ver Perfil  SMFPersonal

En línea

Otros temas de su interes

installation problem clivesmith Octubre 22, 2011, 10:19:09 am
Install Help Don Houston Septiembre 07, 2011, 04:28:19 pm *
Subs-adkfunction.php error Eudemon Febrero 17, 2011, 08:28:27 pm
Not Implemented 501 candidosa2 Noviembre 24, 2014, 04:54:06 pm
Problem creating new pages eB|Kami Septiembre 08, 2010, 01:51:20 pm
Portal Empty candidosa2 Noviembre 24, 2014, 08:25:59 pm